Serveis

Rigor

Recerca i Selecció de Directius / Executive Search

Estem especialitzats en la Recerca i Selecció de Directius donant cobertura a una àmplia varietat de sectors i a les diferents àrees funcionals de l’organització.
A través d’una exhaustiva investigació del mercat identifiquem, avaluem i captem els millors professionals en aquelles companyies target per a cada client i posició. El nostre objectiu és posar a disposició dels nostres clients el talent adequat allà on sigui.

Estudios de mercado

Estudis de Mercat / Benchmarking organitzatiu i salarial

Investigació i anàlisi comparativa d’estructures organitzatives, estructurals i retributives en relació a una àrea funcional específica, amb l’objectiu d’aportar al nostre client el major coneixement sobre certs segments d’activitat que li permetin poder prendre decisions claus per la seva organització.

Management audit

Management Audit

Avaluació dels directius i comandaments orientada a processos de promoció, desenvolupament personal o fusions i/o adquisicions. Aportem experiència en detectar el potencial de desenvolupament d’equips directius, a més de detectar a les persones que, pel seu perfil professional, són imprescindibles per a cada organització.